Wednesday, November 14, 2012

susu Novalac IT

salam..
minggu lepas janji nak cite pasal susu novalac nie..
tapi asyik tangguh..ekceli dah pernah buat entry pasal susu nie..click di sini...
maklumlah cik airis minum susu ni since umur dia sebulan ke 2 bulan ek..(lupo plak den)
so bile dia dah besar skit..kami bagi dia susu lain..
tapi lately dia asyik sembelit jer..so kami beri dia susu novalac nie..

Novalac IT grow ni di rumus utk memenuhi keperluan nutrisi kanak2 berumur 1-5 tahun..
disamping membantu melegakan sembelit..

mengandungi asid lemak perlu untuk kematangan otak dan sistem saraf..
kandungan karbohidrat yang diubahsuai untuk memberikan kesan bifidogenik..
rumusan predominan dadih susu (wei) bergabung dengan kombinasi nutrien khas untuk menggalakkan
pembuangan air besar yang sihat..

25 vitamin dan mineral pada amaun yang sesuai termasuk kalsium dan vitamin D3 
untuk pembentukkan tulang dan gigi yang kuat..
25 kali lebih zat besi daripada kuantiti yang terdapat pada susu separuh skim biasa..
vitamin A,C dan E serta zink untuk membina sistem imun yang kuat..
dan novalac IT grow adalah tanpa sukrosa..

ni lah antara information tentang susu novalac it grow ni yang dapat me share ngn u all semua..
hope dapat membantu..

cik airis dan susu nyer...Novalac IT step 1

2 comments:

Nor Shadrina said...

Susu ni berape harga?

azza said...

to nor shadrina
my hubby jadi member tuk farmasi nearby our taman..so dpt harga ahli..lebih kurang rm40++

kalau tin kecil tue..lebih kurang rm20++ harganya..ni tuk novalac IT step 1 taw..dia kn byk jenis..ade yg novalac IT grow tu lain plak harganya..

:: InstaForex ::

Pages

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...